سرمایهی انسانی سازمان، اولین ومهمترین لایهی دفاعی شما در برابر حملات سایبری است.
در سالهای اخیر و با گذر زمان، حملات سایبری بسیار پیشرفتهتر از گذشته شدهاند و با توجه به آمارهای ارایه
شده از سوی شرکتهای امنیتی مختلف، در اغلب حملات سایبری سراسر دنیا، نفوذ اولیه به سازمانها با هدفقرار دادن کارکنان آنها صورت گرفته است. بنابراین اگر کارکنان سازمان شما از آگاهی و آمادگی لازم برای مقابله با تهدیدات سایبریای که در کمین آنهاست برخوردار نباشند، مهمترین نقطهی ضعف امنیت سازمان شما به حساب خواهند آمد. به این ترتیب یک اشتباه ساده از سوی یک کارشناس ناآگاه میتواند تمام فرایندها و معماری پیچیدهی امنیت سایبری سازمان شما را کماثر یا بیاثر کند.
همچنین باید در نظر داشته باشیم که حملاتی مانند مهندسی اجتماعی و باجافزارها، در حال پیچیدهتر شدن هستند و با افزایش دورکاری افراد، این تهدیدات صورت جدیتری نیز به خود گرفته و به همین دلیل است که آگاهیرسانی امنیت سایبری، امروزه از اهمیت ویژهای نسبت به گذشته برخوردار شده است. کسبوکارها باید اطمینان حاصل کنند که کارمندان و مدیران آنها به شیوهی موثری در زمینهی امنیت سایبری آموزش دیده و این آگاهی را در امور روزمرهی خود به کار میگیرند. از همینرو، آموزشهای لازم در زمینهی آگاهیرسانی سایبری تبدیل به یک نیاز حیاتی برای کسبوکارهای مختلف و با هر اندازهای شده است.
اگرچه سازمانها ممکن است تصور کنند که کارمندان با یک ایمیل فیشینگ ساده فریب نمیخورند، اما واقعیت این است که مهاجمین سایبری هنوز به شکل گستردهای از این روشها بهره میبرند؛ چرا که همچنان یکی از موفقترین روشهای نفوذ به زیرساخت سازمانها در سالهای اخیر بوده است. در همین راستا گزارش Verizon Data Breach Investigations در سال ۲۰۲۱ حاکی از آن است که در بیش از ۸۵ درصد از نفوذهای رخ داده، عوامل انسانی نقش داشته است. همچنین بر اساس گزارش مجمع جهانی اقتصاد از مخاطرات سایبری، ریشهی بیش از ۹۵٪ از مشکلات به وجود آمده در امنیت سایبری سازمانها در سال ۲۰۲۲، به خطاهای انسانی باز میگردد.

آگاهیرسانی امنیتی یک آموزش مداوم است که اطلاعات مربوط به چگونگی حملات سایبری، سناریوی حملات و راهکارهای مقابله با آنها را برای کارکنان سازمان فراهم کرده و همچنین میزان آگاهی و آمادگی امنیتی آنها را در همهی بخشها و جوانب امنیت کاربری، مورد ارزیابی قرار میدهد. این روش یک راه اثبات شده برای جلوگیری از رفتارهای مخاطرهآمیز کارکنان میباشد که ممکن است منجر به فاجعههای کسبوکاریِ مختلفی در زمنیههای مالی، مالکیت معنوی، اعتماد مشتریان یا نشت اطلاعات شوند. بهطور کلی این عدم آگاهی کارکنان میتواند آسیبپذیری کسبوکار را در برابر حملات سایبری افزایش دهد.
این آموزشها شامل روشهای شناسایی و پیشگیری از انواع حملات، بهخصوص فیشینگ یا انواع دیگر حملات مهندسی اجتماعی، بدافزارها و جاسوسافزارها، تهدیدات مبتنی بر موبایل، تهدیدات ناشی از دورکاری و
همچنین آموزش چگونگی اجرای سیاستهای امنیت سایبری سازمان و Best Practiceهای موجود در این زمینه است.
- برگزاری دورههای آموزشی آگاهیرسانی امنیت سایبری برای تمام سطوح بخشهای سازمان
- تولید انواع محتوای آموزشی و آگاهیرسانی اختصاصی برای سازمان
- شبیهسازی حملات و تهدیدات سایبری به منظور ارزیابی میزان آمادگی کارکنان سازمان
- خدمات ارزیابی و مدیریت مخاطرات سایبری مرتبط با سرمایههای انسانی سازمان
جرایم سایبری روزبهروز پیشرفتهتر شدهاند و کاربران ناآگاه میتوانند بزرگترین نقطه ضعف در حفاظت از امنیت اطلاعات و سرویسهای حیاتی سازمانتان به حساب آیند. بستهی آگاهیرسانی امنیت آکادمی راوین به گونهای طراحی شده است تا عادات و رفتار سرمایههای انسانی شما را به گونهای تغییر دهد تا کاهش موثر مخاطرت ناشی از تهدیدات سایبری مبتنی بر انسان در سازمان شما را به همراه داشته باشد.
در همین راستا، ساختار بستهی آگاهیرسانی امنیت آکادمی راوین از ۴ بخش اصلی تشکیل شده است تا علاوه بر آموزش کارکنان، به شما امکان ارزیابی عملی میزان اثرگذاری آگاهیرسانی در سطح سازمانتان را نیز بدهد.
محتوای ارایه شده در بستهی آگاهیرسانی امنیت سایبری آکادمی راوین به گونهای طراحی شده که الزامات موجود در اغلب استانداردها و چارچوبهای مطرح دنیا از جمله ISO 27001، COBIT و سند NIST SP 800-53 را به طور کامل پوشش داده است.
همچنین آکادمی راوین با بهرهگیری از تیم کامل خود (متخصصین فنی، متخصصین استانداردهای بینالمللی، متخصصین فرهنگ سازمانی و غیره) آمادگی دارد تا به عنوان مشاور در کنار شما قرار گرفته و با شناسایی مخاطرات و نیازهای سازمان، محتوای آموزشی اختصاصی شما را تدوین کند.
برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت سند پروپوزال آگاهیرسانی، با ما در تماس باشید.